https://www.traditionrolex.com/25

Jákob Zoltán - A Crystal Nails és számos Brand alapítója - Könyv rendelés
 • Mottóm:

  Mottóm:

  Aki minden csatát maga vív meg, egy idő után tudja, hogyan kell győzni.

  Tovább
 • Mottóm:

  Mottóm:

  Egy nő szépségének megítéléséhez látnom kell a kezeit.

  Tovább
Jákob Zoltán - Könyv előrendelés

Ne hagyd ki!

Már rendelhető Jákob Zoltán első könyve, amelyre egész évben vártunk! Ismerd meg Zoli gondolatait a boldogságról, üzletről és a sikerről.

Jákob Zoltán milliárdos. Imád utazni, és imádja az autókat. Ő alapította a ma már világhírű Crystal Nails márkát. Közösségi média oldalait követve mindezeket elég könnyű kideríteni, sikere mögé látni azonban már nem olyan egyszerű. Ebben a könyvben betekintést ad az életébe, utazásaiba és gondolataiba. Elméleti fejtegetések helyett gyakorlatias tanácsokat, komplex látásmódot és lehetséges irányokat mutat a vállalkozásfejlesztéshez, karrierépítéshez, a boldogság eléréséhez.

A könyv ára: 4980 Ft

A könyv elérhető a Crystal Nails felületein is, ahol lehet azonnali bankkártyás fizetéssel, utánvéttel és utalással is fizetni. Továbbá a csomagpontos kiszállítás is elérhető.

Életutazások

Miért fontos utazni és világot látni?
Hogyan építsd fel önmagadat?

Életutazások

Karriertanácsok

Hogyan építsd fel a karrieredet?
Milyen kvalitásokkal kell rendelkeznie egy sikeres üzletembernek?

Karriertanácsok

Vállalkozásépítés

Neked való a vállalkozói lét?
Hogy válaszd ki és tartsd meg a segítőidet?

Vállalkozásépítés

A gondolatébresztő, inspiráló válaszokat egy olyan ember tollából kapjuk, aki tényleg megcsinálta: ÖNERŐBŐL LETT MILLIÁRDOS.

A szerzőről:
Jákob Zoltán

„Egy alig néhány lelket számláló zsákfaluban nőttem fel, ma pedig már decens, hétcsillagos luxuslakosztályokban szállok meg. Gyerekként egy kezemen meg tudtam számolni a srácokat, akikkel barátkozhattam, manapság pedig egyik elegáns partiról a másikra járok. Kisfiúként álmodozni is alig mertem a magazinokban látott távirányítós járgányokról; most magángéppel repülök, és három Ferrari áll a garázsomban. A szüleimmel paprikaföldeken robotoltam, hogy kiegészítsük a napi betevőt, ma pedig már Michelin-csillagos éttermekben vacsorázom. A falunkhoz közeli kis tónál töltött nyaralásaimat havi rendszerességű egzotikus utazásokra cseréltem. Hogy mik a sikereim mögött álló titkok, trükkök? Nos, olvasd el a könyvet és megtudod! Akkor talán te is látod majd, milyen az, amikor valaki a mélyből a magasba jut.”

„Gyerekkorom óta versenyző típus vagyok. Mindig meg akartam mutatni másoknak, hogy tévednek velem kapcsolatban, és igenis képes vagyok arra, amit nem feltételeznek rólam. Úgy vélem, a gazdagságot, a pénz korlátlan rendelkezésre állását és a munka értékét sokan rosszul ítélik meg. A hatalmas vagyonom ellenére tudom, hogy sok pénz nélkül is létezik boldogság, és hogy anyagi bőségben sem feltétlenül elégedett az ember. Épp ezért ebben a könyvben nem csak egy sikeres üzleti vállalkozás megvalósításáról beszélek: karrierünk építése mellett épp olyan fontos önmagunk megtalálása, folyamatos fejlesztése, a megfelelő emberi kapcsolatok kialakítása. Gondolataimat inspiráló külföldi utazásaim során vetettem papírra, hiszen mindenhonnan magammal hoztam valami olyan tapasztalást, élményt, amely tovább épített. Így mondhatom el magamról ma azt, hogy nemcsak milliárdos, hanem boldog is vagyok.”

Jákob Zoltán

Jákob Zoltán könyv
Megrendelem

Bemutatkozás

Bio

Jákob Zoltán üzletember: a Jacobs Holding Zrt. egyszemélyes tulajdonos-vezérigazgatója, a cégcsoport szépségipari- és ingatlanberuházói leányvállalatainak irányítója. Számos nemzetközi szépségipari brand megalkotója, termékfejlesztő mérnöke, trend-settere: Crystal Nails, LuXLash, Elite Körmösakadémia,... RTL klub Trendmánia műsorának szépségszakértője (2010-es indulás óta).

Miss World Hungary zsűritag (2011-től, TV2, MTV1, Duna TV) Világutazó-felfedező: szépségipari kiállítások, marketing kreációk, fotózás és építészeti témákban. Építőipari beruházó/ingatlan fejlesztő.

Tanulmányok

Jákob Zoltán Bács-Kiskun megyében született, Baján járt gimnáziumba, ahonnan matematika versenyek győzteseként egyértelműen a Budapesti Műszaki és Közgazdaságtudományi Egyetemre vezetett az útja.

Kivételes tanulmányi eredményei miatt Köztársasági Ösztöndíjban részesült.

Karrier

Mérnöki munkáját kezdetben építésvezetőként, később saját vállalkozásban, majd építésügyi szakértőként is folytatta. Az építészetből merített szépérzékét és kreativitását 2003-tól a szépségiparban is elkezdte kamatoztatni; ekkor indult a Crystal Nails brand, melyet az ő irányításával, az általa választott legjobb európai oktatók tesztjei alapján gyártottak amerikai nyersanyagokból, és ami ma már az egyik legnagyobb nail innovátor-ként és trend setter-ként ismert világmárkává nőtte ki magát.

Ezután alakult az Elite Cosmetix (ma a legnagyobb magyar szépipari gyártó-forgalmazó cég); majd sorra további brandek születtek Jákob Zoltán keze nyomán.

Márkáim

és még további számos márka alapítója...

get the factsopens a new tab

https://www.traditionrolex.com/25